Hur bevarar man ultraljudsbilden? Läs mer om ultraljudsposter här!

Anna H.

Uppdaterat:

Nyttig Information

Visste du att ultraljudsbilden man får utskriven vid rutinultraljudet bleknar av värme och solljus? Ultraljudsbilden är ju den allra första bilden av barnet och den tycker vi är värd att göra något med. Genom att beställa en ultraljudsposter och ha den synlig i ditt hem kan du alltid komma ihåg det speciella tillfället när du såg ditt barn för första gången, att det verkligen var någon som fanns där i magen. Idag är det många som köper personifierade posters men där alla har samma illustrerade bebis. Genom att göra en ultraljudsposter får du istället en poster på din alldeles egna bebis.

ultraljudsbilden? Läs mer om ultraljudsposter
Ultraljudsbilden? Såhär förevigar du ett ögonblick 2021!

Vi beställde en poster av ultraljudsbilden!

Vi beställde en ultraljudsposter från My Family Poster. En väldigt smidig process där man kan se hur ultraljudspostern kommer att se ut direkt i webbläsaren. Så här går det till:

  • Börja med att ta en bild på din ultraljudsbild. Se till så att du fotograferar den så nära som möjligt så att bakgrunden inte kommer med i bilden. Försök också se till så att det inte reflekteras så mycket solljus från bilden utan fotografera på en plats där det är så lite ljusreflektion som möjligt.
  • Gå in på www.myfamilyposter.com och ladda upp din ultraljudsbild. Bilden centreras och du kan välja att zooma in eller ut i bilden. Du kan även dra och flytta runt och positionera ultraljudsbilden så som du vill ha den.
  • Välj sedan vilken färg på bakgrunden du vill ha genom att klicka på den.
  • Välj vilken färg på filtret på själva ultraljudet du vill ha genom att klicka på den design du gillar bäst.
  • Val av rubrik. Det finns två fält där du kan välja att skriva vad du vill, exempelvis bebisens namn, datum eller ett citat du gillar.
  • Ultraljudspostern går att få i storlekarna 30×40 cm, 40×50 cm och 50×70 cm. Markera den storlek du vill ha.
  • Klicka på ’Lägg i varukorg’ och gå vidare till kassan för att betala. Klart!

Ultraljudsbild – En perfekt present!

En ultraljudsposter är en perfekt present till nyblivna föräldrar eller mor- och farföräldrar, doppresent eller en gåva att ta med på en baby shower så att man alltid kan minnas ögonblicket då man för första gången fick se sin bebis.

Lämna en kommentar