Mobilskal som gör skillnad

Anna H.

Uppdaterat:

IT

Ett mobilskal är en riktigt bra accessoar. Det fyller både en viktig funktion och du kan välja ett utseende som passar dig. Välj något diskret och stilfullt eller kanske flera olika färger så att du alltid kan matcha dagens outfit!

Ett mobilskal förlänger mobilens livslängd

En oskyddad mobiltelefon går tyvärr sönder förr eller senare. Ett mobilskal är dock till stor hjälp för att undvika sprickor på glaset, repor, fläckar, damm och andra skönhetsfel. Det är problem som kanske inte gör så att mobilen går sönder, men som kan få den att kännas sliten. Räkna med att du kan ha telefonen betydligt längre om du använder mobilskal. Den får också ett högre andrahandsvärde om den är ren och repfri, ifall du skulle vilja sälja mobilen eller använda den som inbyte.

Mobilskal som gör skillnad
Herman Accessory har ett stort utbud av olika mobilskal!

Ett mobilskal är en ovanligt synlig accessoar

En mobil som förvaras i ett snyggt mobilskal är ganska osynlig. Själva mobilskalet är däremot en accessoar som kommer att synas varje gång du plockar upp mobilen och när du har den framme. Om du bryr dig om hur saker ser ut är det alltså smart att köpa ett mobilskal som har det där lilla extra.

Bästa mobilskalet till din iPhone

Herman Accessory är en nätbutik som har specialiserat sig på mobilskal och andra praktiska accessoarer med ett snyggt utseende. De har suveräna mobilskal för dig med iPhone. Det handlar om svensk design och mobilskal som känns exklusiva samtidigt som de skyddar din mobil på ett bra sätt. Skalen finns för flera olika iPhone-modeller. Köpvillkoren är bra. Hos Herman Accessory får du:

  • Flexibel betalning med Klarna
  • Kort leveranstid
  • 30 dagars returrätt
  • Gratis frakt

Returrätten är alltså längre än vad som är lagstadgat i Sverige. Det är perfekt om du köper ett mobilskal som present till någon annan. Mobilskalen skickas från eget lager och du kan räkna med att få din beställning på 1–3 dagar.

Vissa mobilskal kan påverka ergonomin och göra så att mobilen inte är lika skön att använda. Det gäller dock inte de mobilskal du kan beställa från Herman Accessory.

Veganskt läder i många färger

Förutom mobilskal med en traditionell textur kan du hitta varianter i flätat läder eller en finish som påminner om ormskinn. Det är otroligt naturtroget med tanke på att det handlar om mobilskal i veganskt läder. Att det finns mycket att välja mellan innebär att du har stora möjligheter att hitta ett mobilskal som passar din stil. Urvalet är även väldigt stort när det gäller färger. Vissa har svårt att välja och kommer fram till att det är motiverat att ha fler än ett mobilskal och växla beroende på vilken färg man känner för att använda.

Veganskt läder är mer slitstarkt än vanligt läder, det är dessutom väderbeständigt och enkelt att rengöra. Att det är veganskt innebär att materialet är tillverkat helt utan animaliska produkter.

Skapa en enhetlig look med accessoarer i samma serie

På Herman Accessory kan du hitta till exempel datorfodral och plånböcker i samma serie som deras snygga mobilskal. Det är ett bra sätt att skapa en outfit där allt hänger ihop.

Lämna en kommentar